0488 – 42 93 75 info@fotografiewebsites.nl

Jouw werk mag gezien worden!

Jouw werk mag gezien worden!

Veelgestelde vragen

Hieronder zie je de meest gestelde vragen. Klik op de vraag en het antwoord komt tevoorschijn.
Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Hoe groot zijn de e-mailboxen?

Per e-mailadres heb je één e-mailbox. Elke e-mailbox is 100MB groot. Hoeveel e-mailadressen je krijgt, hangt af van het pakket dat je kiest.

Wat houdt 24-uurs online support in?

Als je een vraag of een probleem heeft, kun je onze helpdesk een e-mail sturen. Wij reageren vervolgens binnen 24 uur.

Kan ik mijn nieuwe website zelf bijhouden?

Zeker! Wij bouwen jouw nieuwe fotografiewebsite op basis van WordPress. WordPress is zeer gebruiksvriendelijk en je krijgt een uitgebreide handleiding. Kom je er toch niet helemaal uit, dan staan wij uiteraard voor je klaar!

Kan er achteraf ook nog iets aangepast worden?

Uiteraard! Je kunt zelf de website bijhouden. Zijn er aanpassingen die je niet zelf kunt of wilt doen? Dan kunnen wij dat voor je verzorgen. Je ontvangt vooraf een duidelijke offerte, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Waarom kiezen jullie voor WordPress?

WordPress is het populairste open source CMS. Eén van de voornaamste redenen hiervoor is de intuïtieve bediening. Omdat je natuurlijk graag zelf jouw website bijhoudt, hebben we daarom gekozen voor WordPress. Bijkomend voordeel is dat de community achter WordPress groot is. Dat betekent dat er veel voor ontwikkeld wordt. Heb je speciale wensen, dan kunnen wij daar vaak een goedkope oplossing voor bieden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wat betekent “responsive ontwerp”?

Responsive betekent dat jouw website zich automatisch aanpast aan het apparaat waar het op wordt bekeken. Dit zorgt ervoor dat jouw nieuwe website op smartphone, tablet, laptop en desktop altijd goed vertoond wordt.

Wat betekent “Google Analytics”?

Google Analytics is de gratis analysesoftware van Google. Met deze tool kun je bijhouden hoeveel bezoekers jouw website trekt, wat zij doen en waar zij vandaan komen. Wij zorgen ervoor dat je nieuwe website gekoppeld wordt aan jouw Google Analytics-account. Je kunt dan zelf rapportages bekijken in je Google Analytics-account. Kijk op de website van Google Analytics voor meer informatie.

Wat bedoelen jullie met “social media integratie”?

Wij koppelen jouw website aan je Facebook-, Twitter-, YouTube-, Pinterest- en/of Google+-account. Je bezoekers kunnen via jouw website je social media-kanalen volgen en eventueel blogberichten delen.

Kan ik bij jullie langskomen?

Onze lage prijzen kunnen wij alleen handhaven als we onze werkwijze aanhouden. Dit betekent dat al het contact via e-mail plaatsvindt (met uitzondering van het eerste persoonlijke kennismakingsgesprek). Wil je toch liever op meerdere momenten tijdens het proces persoonlijk contact? Dan maken wij graag een vrijblijvende offerte! Neem voor meer informatie contact met ons op.

Hoe werkt het verkopen van foto's?

In jouw nieuwe website bouwen we WooCommerce in. WooCommerce is een e-commerce oplossing voor WordPress. Je kunt zelf in WooCommerce producten aanmaken. Per foto geef je vervolgens aan welk product daaraan hangt. Je bezoekers zien nu bij de foto’s de prijs staan en kunnen deze in hun winkelwagentje plaatsen. De betaling wordt via iDEAL geregeld. Aan de betaling zijn kosten verbonden. Deze kosten zijn afhankelijk van de betalingsgateway die je gebruikt. Wij kunnen je hier uiteraard in adviseren. Aangezien jouw nieuwe website standaard een SSL-certificaat heeft, is de privacy van je bezoekers altijd gewaarborgd.
Benieuwd hoe dit eruit ziet voor de bezoekers? Op deze website kun je het in werking zien.

Geld verdienen

Mogelijkheid om je foto’s via je nieuwe website te verkopen. Zo verdien je je nieuwe fotografie website snel terug!

Zelf aanpassen

You’re in control! Je kunt zelf makkelijk en snel foto’s en teksten toevoegen, aanpassen en verwijderen.

Heldere kosten

Wij houden van duidelijkheid. Géén opstartkosten en overzichtelijke maandelijkse kosten.

Speciaal voor jou

Jouw fotografie is uniek en verdient een unieke website. Wij gebruiken geen standaard thema’s.